Plug'N'Play LAN 2023

21-23 April 2023

Table plan

Ethvert brud på disse regler kan have konsekvenser for deltagelse i den enkelte turnering såvel som for et holds mulighed for fremtidig deltagelse. I enhver situation er det administratorernes bedømmelse, der er gældende. Spørgsmål til en administrators bedømmelse eller påtale af denne, skal ikke ske i et åbent forum. Tilmeldinger kan ikke refunderes. I reglerne vil spillerne i 1v1-turneringer også omtales som et “hold” fremfor en “spiller”.

 1. Holdene samler sig i én lobby og spiller duos (ved 1v1-turnering) eller squads (ved 2v2-turnering).
 2. Der spilles to kampe, og dét hold med flest samlede kills over de to kampe går videre. Finalen er derimod baseret på tre kampe. Her er det altså det samlede antal kills efter tre games, der afgør vinderholdet.
 3. Der spilles “Single Elimination”, hvilket betyder, at dét hold med færrest kills efter kampene ryger ud. En kamp er vundet, når der er færre opponents tilbage, end det antal kills modstanderholdet er bagud.
 4. Efter hver kamp skal én fra begge hold indrapportere deres samlede antal kills. Snyd med indrapportering vil medføre permanent udelukkelse fra PNPLan.
 5. I tilfælde af tvister skal administratorerne underrettes og gives bevis. Dette kan være YouTube-link, et Twitch-klip eller replay-filen. Vi foretrækker YouTube- eller Twitch-klip, da det gør det hurtigere for os at danne et overblik, således at turneringen kan fortsætte.
 6. Sabotage af modstanderholdet er ikke tilladt. Dette vil medføre en udelukkelse fra alle PNPLan-turneringer på ubestemt tid. Vi tolker “sabotage” som værende enhver handling, der synes at have til formål at nedsætte modstanderens chance for at vinde. At stjæle modstanderens kills er ikke sabotage.
  Eksempler på sabotage er derimod:
  • At påvirke modstander med “Impulse Grenade” eller “Shopping Cart”
  • At ødelægge builds og på dén måde forårsage fall damage eller på anden vis påvirke udfaldet af turneringen
  • At bygge med intentionen om at blokere modstanderen
 7. Hvis et hold ikke er klar 5 minutter før, at turneringen starter, kan det andet hold vælge at diskvalificere det første hold og modtage en walkover ved at gå videre uden kamp. I tilfælde af dette kontaktes en administrator. Manglende fremmøde som følge af turneringsforsinkelse kan ikke give walkover.
 8. Hvis begge hold får det samme antal samlede kills i kampene spilles en omkamp. Ender en kamp uafgjort, skal en administrator kontaktes, da det vil forsinke resten af turneringen.
 9. Hvis man ønsker at streame turneringen via enten Twitch eller YouTube, skal delay sættes til 60 sekunder i OBS. Administratorerne kan ikke vejlede om dette, så find information på internettet eller sluk din stream, når du spiller turneringen.
 10. Under hele turneringen skal alle deltagende spillere være til stede på PNPLan's Discord Server. På Discord skal alle spillere være navngivet i overensstemmelse med deres ingame navn, så det er muligt for modstandere og administratorer at kontakte deltagende spillere. Hvis henvendelser fra administrator ikke besvares, kan man risikere at blive diskvalificeret, hvilket betyder, at det andet hold går videre.